Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Η εταιρία με τον διακριτικό τίτλο "Computer Repair Center - Παναγιώτης Πλαστουργός", δημιουργήθηκε το 2018 με έδρα την Πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, την Σύρο, με σκοπό να καλύψει το κενό στα νησιά των Κυκλάδων που αφορά την άμεση επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών με τους πλέον υπερσύγχρονους σταθμούς επισκευής BGA κυκλωμάτων.

Παράλληλα, εξειδικεύεται στην αναβάθμιση και την βελτιστοποίηση της απόδοσης Η/Υ παλαιότερων γενεών.

Οι εξαιρετικές τιμές στους νέους και ανακατασκευασμένους Η/Υ μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε όλο τον νομό Κυκλάδων

Άμεση παράδοση και υποστήριξη στις ταμειακές μηχανές και στα εμπορικά προγράμματα για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής   σας.

Τέλος, εκτός από το εμπόριο Η/Υ και περιφερειακών, η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν, είναι και θα είναι μέρος της  δουλειάς μας, ειδικά αυτές τις εποχές που η ανάγκη για αύξηση της πελατειακής βάσης των καταστημάτων λιανικού εμπορίου είναι μονόδρομος για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με 20 και πλέον χρόνια εργασιακής εμπειρίας στους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς και στις σπουδαιότερες εταιρίες πληροφορικής της Ελλάδας στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, από όλο τον πλανήτη και σε διάφορες συνθήκες και με ποικίλους τρόπους, εγγυάται την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα στη δουλειά μας, για την άριστη εξυπηρέτησή σας.

 

Περί... eShop

Γιατί να φτιάξω e-shop;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση που θέλει να βγει ζωντανή από την οικονομική ασφυξία που ζούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια. Λειτουργεί 24x7x365, με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα και δίνει μεγάλα περιθώρια άκοπου κέρδους.

Τι θα κερδίσω αν φτιάξω ένα e-shop;

Αυτομάτως αυξάνονται οι υποψήφιοι πελάτες σου σε ~11.000.000. Δεν περιμένεις την τοπική αγορά, τους συντοπίτες σου να επισκεφτούν το κατάστημα σου. Πραγματοποιείς πωλήσεις σε όλη την επικράτεια, χωρίς κόπο. Έχεις κάνει «σεφτέ» κι ας μην έχεις ανοίξει ακόμα τη Δευτέρα το πρωί την επιχείρησή σου. Μεγάλες αλυσίδες βγάζουν προσφορές μόνο online, για να αυξήσουν τα έσοδά τους όταν είναι κλειστά, για να πάρουν πελάτες εκεί που δεν έχουν φυσική παρουσία και όλα αυτά με σχεδόν μηδενικό κόστος. Ας παραδεχτούμε ότι όλοι έχουμε ψωνίσει ή έχουμε θελήσει να αγοράσουμε κάτι από το Internet….

Διαφημίζεσαι σε όλη την Ελλάδα, μπαίνεις στη γνωστή λίστα σύγκρισης τιμών και προϊόντων με ελάχιστα έξοδα έχοντας πολλαπλά οφέλη, όπως νέοι πελάτες, διαφήμιση σε όλη τη χώρα, «χτυπάς» τις μεγάλες αλυσίδες και γίνεσαι ανταγωνιστικότερος.

Τι θα γίνει στο μέλλον σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο;

Το e-shop θα είναι η διέξοδος στα μεγάλα έξοδα των καταστηματαρχών. Σε πολλές χώρες του κόσμου, οι επιχειρηματίες επιλέγουν την παρουσία τους μόνο στο internet, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν ένα φυσικό κατάστημα. Αποτέλεσμα; Ελάχιστα έξοδα, περισσότερα έσοδα. Ο κόσμος είναι κοντά 7,5 δις…. Open your Mind, Discover the Horizon ;-)

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?